10.3.06

Памтимо оне који нам чине добро!

Једна од особина која одређује човека је да ли памти оне који су му у тешким тренуцима помогли онолико колико су могли у датим околностима. Исто важи и за нације.

Током протекле деценије глобалистичко-либералне владе САД и Европе у сарадњи са својим послушничким медијима су организовале праву линч кампању против Србије и српског народа. Они који су се супротстављали тој масовној хистерији су били ниподаштавани, вређани, а неретко су остајали и без посла.

Једна од тих храбрих појединаца је и Џулија Горин. Њени текстови у којима брани српски народ од клевета који су им упућивали разни пропагандисти појавили су се још у време агресије НАТО на СРЈ, а наставила је у истом тону и после. Без длаке на језику, писала је многе ствари које ни многи Срби не смеју да кажу! Један њен текст ме нарочито импресионирао јер осим хладних чињеница, јасно исказује њене личне симпатије према Србима.

Џулији се најлепше захваљујем, више од тога не могу. А срамота је да баш нико не позове ову изузетну даму да посети Србију и Црну Гору и захвали јој се лично! И после кукамо како немамо пријатеље.

No comments: