26.2.07

Шта ће сад они? И шта би требали ми...

Годинама су нам испирали мозак са запада, а након петог октобра и у Србији о томе како је Милошевић починио геноцид и како је планирао стварање "велике Србије очишћене од не-Срба". И шта ћете сад господо?

Хистеричне реакције "грађана" су и логичне и очекиване. Ми нормални смо знали да су они лажови, а од данас постоји и судски доказ да су они преко једне деценије причали лажи! И то је оно што их боли! Као и још више чињеница да задатак нису извршили нити ће моћи даље да га извршавају јер су њихови ставови базирани на лажима и за то постоји судска пресуда. А то значи да нема више пара од Сороша и страних служби, што је за њих једнако смрти јер они уз ретке изузетке немају и дан радног стажа на неком поштеном послу. Без политичког активизма они су ништа!

Држава Србија треба да им помогне на путу за ништавило. Од данас би она требала да сваку особу која овде или у иностранству изјави да је било који функционер Србије данас или из прошлости одговоран за геноцид у БиХ тужи за клевету и да пресуду међународног суда правде искористи као крунски доказ.

А муслимани у БиХ, како ће они да реагују и какве ће то последице да има? Видећемо јесу ли паметни и да ли ће да почну да се буде из колективног лудила које им сервирају сарајевски политичари или ће да наставе са досадашњом, погубном по себе пре свега, причом.

No comments: