30.4.07

Шта апел? Протест!

Вероватно је и ово било превише за очекивати од импотентне владе Србије али не треба само апеловати, треба протестовати код Хрвата због њихове кампање. И не само то!

Од петооктобарксог преврата наше власти су ушле у нови пројекат "братства и јединства" са Хрватском под називом "регионална сарадња". И шта смо добили од тога? Они неће да повуку тужбу, измишљају свакојаке смицалице око повратка Срба, подржавају Ахтисарија...А о фалсификовању историје са циљем да се оперу за недела из претходних ратова да и не причамо!

Крајње је време да се темељно преиспитају односи са Хрватском као и са свима који недобронамерно наступају према овој земљи. Ако се све своди само на њихове покушаје да опљачкају Србију, треба ли уопште да имамо односе са таквом државом или државама?

1 comment:

Ненад said...

Наша дипломатија је једна велика нула. Шаљу ноту, најнижи могући облик протеста, знајући (требало би да знају) да ће ови само да врате, јер они знају како се држава понаша, и још су нас понизили. Уместо да иде обично саопштење на које нема одговор.

Друго, када су Хрвати протестовали због улица у НС наши су примили њиховог амбасадора у МИП и изразили разумевање! Цела НДХ пуна усташких улица (ма као да може и да се пореди?!) a наши, због политичких поена, се слажу са Хрватима!

И треће, чуо сам да овај наш кретен у Загребу Цвјетичанин, осим што проводи 6 од 7 дана у БГ, иде на скупове о будућности Космета, на коме говоре Шиптари, ХДЗ и Чеда, а и после изговорених најгорих могућих увреда и лажи на рачун Србије он остаје у сали и на крају изјављује како је све било, ето... једнострано.

Ми смо пропала држава...