16.5.07

Поново дупла круна!

И то оба трофеја освојена на Партизановом стадиону!

Синоћ сам и ја присуствовао финалу Купа Србије и било је заиста веома добро. Не само због победе Црвене Звезде. Целокупна атмосфера на стадиону је била изузетно позитивна. "Делије" су по традицији испуниле северну трибину, а и навијачи Војводине су дошли у пристојном броју(преко 1000) и бодрили су клуб сво време. Фудбалски савез се са своје стране потрудио да организује одговарајућу приредбу са заставама клубова и Србије, интонирањенм химне и церемонијом доделе трофеја која је коначно била достојна догађаја.

Сама утакмица је била сасвим добра. Ако није било пуно шанси, било је темпа и жеље и добре тактичке поставе од стране оба тренера. Меч је преломљен када је Игор Бурзановић заменио индиспонираног Рашковића. Бурзановић је учествовао код оба гола и сво време је био нерешива енигма за Новосађане.

Надам се да је синоћње финале најава боље атмосфере у нашем фудбалу уопште.

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://www.pi7.ru/zhenskiy-zhurnal/1646-braki-mezhdu-blizkimi-rodstvennikami-vozmozhny.html ]Страсть не должна знать помех [/url]
Ну к примеру, я говорю: "Не идёт тебе зелёный цвет". А мне - "По себе людей не судят".
Или - я хочу, скажем, секретарём быть, а опыта нет. Меня не берут, говорят: "За секретарским столом сидеть - не дома в компьютер играть." Не знаю, примеры чисто теоретические, может, не абсолютно ясные. Тут на форуме их гораздо более. Пишешь что-то, а тебе - ну что за тупость! Как можено с ходу это квалифицировать? Зачем навешивать ярлык СРАЗУ? Или это просто от безделья? И что всё анонимно?