10.8.07

Савршено!

Ево текста једног од сталних посетилаца српских форума, Александра2(то му је ник). Боље од било којег широког теоријског објашњења .

Како сте чрнчуге или, како сте Чивути?

До сата би сте драги Срби требали да схватите- ви сте данас „Црнчуге” или „Чивути”.

Свако може да ваз малтретира и понижава, и то само зато што сте- Срби.
Исто ако су у америци, а још увек и данас, тукли мучили, и ниподиштавали људе само због боје коже, тако и данас вас- јер сте Срби.

Када сваки пут неки од вас искористи реч „Чивут”, треба да знају следеће: Они имају своју државу, војску и обавештајну служђбу која се брине о њима. Они знају да ако им неко нешто приговори на сва уста вриште о неправди и жале се и праве гунгулу на сва уста док им се тај неко не извини.

То сте данас ви. „Чивути”. Нижа раса. Отирач који свако може да запљуне.

Неће нико да вас убија. Још горе. Дошли сте својом ћутњом до тога да сваки и најмањи гад, безначајни црв, може јадноставно да се позове на то да сте Срби да би вас избацио из такмичења, или конкурса за посао или било шта. Јер су утврдили да сте „Фашисти, расисти, злочинци”

Као што неки од вас причају о „Чивутима”. Као што је Хитлер причао о Јеврејима. Он је био крив што је Јевреј, а „сви су знали да Јевреји краду, поткупљују..”

А „Чрнчуге” „сви знају да су лењи, прљави, неспособни да било шта паметно ураде”

То сте сада ви. А црнци и Јевреји су се опаметили. Ако их неко попреко погледа одмах до небеса вичу о неправди, одмах шаљу тужбе. А ви ћете вероватно још да причате о светској завери. Нема завере. ово је стварни свет, који ј егори од завере. Једноставно, могу да вас газе, а ви ћете да им се још више извињавате.

Ту сте Срби, међу „Чивутима” и „Црњама”. Па када следећи пут помислите да сте бољи, одустаните, гори сте. Никога није брига за вас. Уместо да се жалите, ви се извињавате.

Немојте више никада да користите реч „Чивут”, јер- сте то ви.

Предсеник меморијалног центра „матхаузен”,један Јевреј, заборавио сам му име, изјавио је:
„Срби су Јевреји данашњице”

No comments: