3.8.07

Јој, расплакаћу се!

Сећате ли се Абу Хамзе? Тачније речено, знате ли уопште ко је он? У питању је имам који је изазвао приличну буру својим "сликовитим" коментарима о не-муслиманима. Између осталог, рекао је:

“Нема течности које Алах више воли од крви. Без обзира да ли се ради о крви јагњета, Србина, Јеврејина или било ког непријатеља Алаховог, та крв је веома драгоцена...”


Иначе је био редовни посетилац на босанском ратишту. Можете да погађате шта је тамо радио.

Елем, овај господин који служи затворску казну због позивања на убиство се жали на...расизам и исламофобију од стране осталих затвореника! И не само то, Хамзи смета и што су му одузели куку коју носи уместо руке(шта ће му кука уместо нормалне протезе, за аудицију за "Пирате са Кариба"?), што му кревет није довољно мекан, што су га терали да мења ћелију иако је био сувише слаб да би ходао(могао је увек да пузи), што су му сервирали свињетину за јело(ово на жалост нису, али требало је). Уједно су његови представници изјавили да страхују да би могао да умре у затвору(нисмо ми те среће).

Не знам за вас али мене је баш дирнула ова исповест човека који је изјавио да су "Јевреји проклета раса и да је Хитлер послад од стране Алаха да их мучи и понижава". Чекајте да проверим свој мерач саосећајности...Хммм, баш као што сам и мислио, чврсто стоји на нули.

No comments: