26.9.07

Спортски коментари, укратко

Нисам никако заборавио на наш успех у Дејвис купу. Мислим да људи још увек нису у потпуности свесни шта су наши направили. Није само у питању улазак у Светску групу већ и победа над велесилом каква је Аустралија која је такмичење освајала 28 пута. Мислим да ћемо тек следеће године када будемо играли схватити какав смо успех направили. Честитке играчима и стручнном штабу.

Звезда се и даље мучи. Таман човек помисли да је дошло до прекретнице у Пољској, ето корака назад против Војводине. Игра коју показујемо је најблаже речено обесхрабрујућа и потврђује моја размишљања летос, када су сви на све стране тражили нападаче, да је наш основни проблем средина терена где нема офанзивног, креативног играча. А у суботу је дерби...

Најважнија вест у свету фудбала је, пак, одлазак Муриња из Челзија. Било је очекивано. У судару тако јаких личности какви су Мурињо и Абрамович компромиса није могло бити. Португалац је донео Челзију све што се могло освојити у Енглеској. А зашто није успео у Европи и поред силног уложеног новца? О томе ћу опширније у посебној ставци.

No comments: