5.10.07

Прошло је "седам година верности"

Знате како кажу: седма година брака је критична. Е па изгледа да након седам година пукла веза између наших демократа и запада.

Пунили су нам уши цело то лето пре 7 година о "укључењу у свет" о "милијардама које само чекају" о "питањима Црне Горе и Косова као демократским питањима". Стварност је дала другачији развој ситуације од њихових бајки. Наравно, они имају спреман одговор у виду "крив је Слоба". Али, да не правим дигресије...

Елем, након седам година се одједном онај нешто нормалнији део "демократа" сетио Русије и истока. Кажем нормалнији део, јер они међу њима који су оболели од синдрома Јоне Јакира помоћи нема. Сетио се да Русија не тражи никаква изручења, не отима територију Србији, не пљачка српске ресурсе...А уједно има добар део онога што Србији фали. Да не причамо о томе да наша производња има пре свега на истоку прођу.

А сетили су се одједном и бомбардовања, односно ко га је учинио. Сетили су се да је било илегално напасти једну суверену земљу. Сетили су се и ко је финасирао и наоружавао шиптарске банде на Косову и Метохији. Сада покушавају и онима којима су седам година испирали мозак мало да врате памћење, које срећом ипак нису потпуно изгубили.

Седам година, проведених на страшној странпутици, на путу за провалију на коме смо заустављени у последњем тренутку. Да, заустављени...Нисмо се зауставили сами. То је најгоре од свега.

No comments: