30.11.07

Само се надај, нећемо никада умрети!

"Нема човека, нема проблема"! Тако је Стаљин решавао ствари, а тај начин решавања је и те како присутан на такозваном мултикултурном, прогресивном западу, о чему сведоче и речи француслог генерала:

Француски генерал Ксавијер де Марњак је рекао да ће тензија између албанске већине и српске мањине на Косову доћи до свог "биолошког краја" с обзиром да је просек година Срба већи него код Албанаца.


Некада давно, у време цивилизације, пре мрачног доба пост-модерног релативизма за ово је постојала реч која је дефинише:геноцид. Пре 60-так година еуфемизам је био "коначно решење" а данас "биолошки крај".

Да сам на месту тог генерала пре бих бринуо о "биолошком крају" који царује у предграђима Париза и који се уопште не разликује од оног на Косову и Метохији него о нечему што се дешава у страној земљи. Али превише тражим јер би тако нешто захтевало критичко размишљање, процес одавно искорењен међу западним назови елитама.

Поштедећу га тог тешког задатка и рећи ћу му да ћемо пре видети "биолошки крај" његове нације него наше. У нама нечег још има, ако ни због чега а онда из ината таквима као што је он. Француска је, са друге стране одавно духовно мртва, а чињеница да је он дошао до тог чина то најбоље показује.

1 comment:

Сале said...

Е, па ваљда француз то најбоље зна.
Ионако је мухамед најчешће име у Француској:)