4.1.08

Избори

Као да се није знало ово и раније али чисто да нотирамо: ДСС је подржао Вељу Илића. Месец и по фарсичног натезања довело нас је до исте ситуације као и на претходним изборима. А са којим резултатима овога пута? И каквим последицама по њих и по Србију? Може ли ова земља да издржи још 4 године Тадића и демократа?

Много питам а мало одговарам, знам, али искрено ни ја нисам потпуно начисто са тим шта ће да се деси. Информације које добијам су прилично контрадикторне и говоре да су многи незадовољни својим кандидатима. То се односи на људе свих страначких опредељености. Могућа је прилична апстиненција.

Оно у шта сам све више убеђен је да нам требају нова лица на политичкој сцени. Ова садашња жабокречина нас убија.

1 comment:

Слободан Стаменић said...

Не само нова лица. Потребна је једна нова идеологија, нова политичка опција, која ће понудити алтернативу овим офуцаним политичарима.

Мислим да је право врема за такву једну опцију. Народ је очајан. И биће још очајнији.
Тадић ће вероватно поново постати председник и они ће наставити да гурају причу о ЕУ. ЕУ неће ништа учинити да помогме Србији, већ ће наставити са политиком уцена. Након извесног времена, тзв. Демоктарска опција ће због таквог става ка ЕУ, завршити на сметлишту. Народ ће бити веома очајан и спреман да прихвати неки трећи пут.