25.3.08

Наши капои

Ево, маске су пале. Речи и еуфемизми више немају никакву вредност, бар не за онога ко има имало здравог разума и људског достојанства.

ЕУ вам је рекла да сте "посебан случај", онај за којег не важе правила као за остале, онај према коме се било које методе могу применити. Професор Оливер Антић је погодио право у центар када је рекао да се ЕУ у односу на нас понаша као Трећи Рајх према Јеврејима. А доктрина о "посебном случају" није ништа друго него бриселска варијанта "нирнбершких расних закона".

И ми, као и Јевреји пре 60-так година, имамо капое, људе који су спремни сопствене сународнике да уништавају за рачун њихових крвника, а да би спасили своју кожу или имовину. Лако ћете их препознати, то су они под паролом "Европа нема алтернативу" и који нас застрашују "самоизолацијом"(ма шта под тиме мислили), то су они који мисле да се наши интереси најбоље штите под скутима новог Рајха. Они се више и не труде да сакрију своју спрегу са Вашингтоном и Бриселом, а ови се још мање труде да сакрију подршку тзв. проевропљанима.

Не треба имати више обзира према таквим људима, не треба са њима разговарати у рукавицама, време је да се ствари почну називати правим именом. Ја ћу да дам пример и у мом блогу ћу од сада коалицију око ДС називати "капо коалиција", а ред је и да тзв. патриотски блок почне да заоштрава реторику ако мисли да спречи "капо коалицију" да преузме пуну власт и тиме избрише ово мало Србије што је остало.

Једанаести мај није тако далеко, време до њега треба максимално искористити да би се раскринкао политички башибозук у "капо коалицији" и спречио у својим намерама. Не сме се то оставити само партијским вођама, то морамо да чинимо и ми појединци, неко преко блога, попут мене, неко агитацијом у друштву против пре свега "интеграционих" творевина које већ две деценије раде српском народу о глави, а самим тим и њихових експонената. Уколико имате идеју за политички слоган, плакат или акцију, не оклевајте да је изнесете патриотским организацијама, никад се не зна, можда је и усвоје, а ако имате могућности спроведите је и сами. Од тога зависи хоћете ли у будућности живети као слободни људи.

No comments: