19.9.08

Нема граница њиховој сервилности

Куд Оли Рен оком, ту влада Србије скоком! Једва да је изрекао свој апсурдан предлог о једностраној примени трговинског споразума, а Динкић и његови сатрапи су већ кренули да убеђују људе да је добро то што ће се укинути царина на све производе из ЕУ док ће истовремено наши производи и даље да буду царињени тамо. Тешко да ће вредети упозорења мало трезвенијих чланова владе, Г17 ће наставити са мисијом уништавања српске привреде.

А зашто да не настави? Ко им стоји на путу? ДС мисли оно што ови говоре, ћуте због евентуалне одступнице ако ови претерају. СРС се о свом јаду забавља, а ови што из њих настају још лутају и ни сами не знају шта ће. "Народњаци" лепо зборе, али држали су 4 године тај исти Г17 у власти из само њима знаних разлога. Сносе бар део одговорности за њихово садашње дивљање.

Г17 је праисконско зло које узрокује скоро све негативне тенденције у нашој економији(а колико таквих има не треба ни да говорим). Иза њих ће остати пустош гора него било који рат, а последице њиховог штеточинства генерације неће успети да отклоне. По њиховом свргавању треба им онемогућити даље деловање, слично некада фашистима у Италији или националсоцијалистима у Немачкој с обзиром на последице по материјално и духовно стање читаве нације. Ово што су до сада владали је 8 година превише.

No comments: