27.4.09

Крајње је време

После дужег времена, неко је одлучио да макар део увреда тзв. другосрбијанаца на рачун српског народа сакупи и прикаже их онаквима какве јесу. Ово смо ми који помно пратимо нашу политичку сцену већ одавно знали, али да би свест о деструктивно-злочиначкој природи ових креатура дошла до шире јавности нису довољни појединачни ад-хок напори. Потребан је систематски и обиман рад...

Зато не треба ни постављати питање да ли нам треба организација која би пратила писање и иступе дежурних антисрпских гласноговорника, анализирала има ли елемената кривичног дела ширења националне, расне и верске мржње и реаговала у складу са тим. Оваква организација је преко потребна не само да би другосрбијанце приказала у правом светлу већ да спречи да њихове клевете по гебелсовском рецепту постану истина и прене наш народ из летаргије.

Надам се само да се неће превише инсистирати на паралелама са Антидефамацијском лигом која данас има сврху да као расисте и антисемите обоји свакога ко не прихвата транснационално-прогресивистичку идеологију, углавном конзервативце и националисте. Организација која би била само друга страна медаље би донела више штете него користи.

No comments: