5.8.09

Још увек пишем

Паузе у блоговању које у последње време правим су плод приватних обавеза које имам, не зато што нисам инспирисан. Тема има напретек, на жалост.

Једна од њих је могући нови закон о информисању. Препуцавања око њих су трајала доста дуго али одлагање о гласању указују на то да је негодовање СПС било ипак нешто више од пуке представе за јавност. Шта се то десило са Ивицом? Изгледа да су лоши резултати "жутих" на локалним изборима у Земуну и Вождовцу указали на то да се ветар променио. Ако се има у вуди да због функције коју обавља, он боље од свих нас осећа расположење у народу...Но, месец дана је прилично дугачак период у политици, довољан да човек обрне став, а Дачић је далеко од епитома доследности.

Пошто је сајт Блогер на америчком серверу, Динкић и његови не могу ништа да учине како би ме овде спречили да их називам оним што јесу, лупежима и издајницима. А све и када би могли, ја бих наставио тако да их зовем док год будем могао, и нећу бити сам у томе. Према томе, нека се не надају да неће бити никога ко ће њихово систематско упропаштавање Србије да забележи и остави за потомство.

ПС Живимо у таквом времену да човек мора да се запита: да ли погибија Борке Вучић игра неку улогу у свему овоме?

2 comments:

Anonymous said...

slazem se u potpunosti, samo bih dodao , kao moguci odgovor, na poslednje pitanje: i te kako ima veze jer je trebalo izneti dokaze protiv mladje lupeza i komp. za kiparske pare!

Gray Falcon said...

То је велика иронија, да нам баш амерички сервери пружају заштиту од власти које у трансизму предњаче над Американцима који су је поставили.