19.5.11

Крај Новакове серије

Откуд то, питате се, кад не игра до почетка Ролан Гароса? Лепо, дохватио га се један од експонената режима, њихов пи-ар менаџер Срђан Шапер. А зна се да чега год се дохвате Борис Тадић и његови сатрапи оно одмах увене.

Текст је обичан збир већ прежваканих евролибералних фраза и у принципу није вредан помена изузев наслова који Ђоковића проглашава "симболом нове Србије". Шапер ни не сања колико је у праву, али не из разлога који он замишља. Новак Ђоковић, наиме, за своје успехе од власти у Србији не да није добио никакву конкретну подршку већ су му разни њени представници и пријатељи подметали ногу чим би их на било који начин угрозио или истиснуо из првог плана. Сва своја достигнућа Ђоковић дугује само и искључиво себи и свом непосредном окружењу и сва кићења туђим перјем од стране режимлија неће то променити, као ни чињеница да су сви режимски пројекти у спорту и у другим областима живота доживели крах.

Ђоковић заиста јесте симбол Србије јер нам свима показује истину њеног садашњег тренутка, а то је да једини начин да се нешто добро уради за српски народ је да се са садашњом власти у Србији има најмање могуће везе.

1 comment:

Moj tzv. život said...

... a tek najnovija brlja na B92: "Novak se vraća na televiziju na kojoj pobeđuje!" Pa, dakle stvarno...Novak bi trebao da im ispostavi fakturu ili zahtev za obeštećenje za to ušlihtavanje uz pobednika koji je to isključivo i SAMO SVOJOM ZASLUGOM.