27.9.11

Храни куче да те уједе!

Наслов инспирисан белешком Сивог Сокола и фотографијом на њему.

Наравно, кренуло је спиновање и оправдавање у стилу "пуцали смо у самоодбрани" али евроатлантисти више ни своје лажи не умају да организују како треба па веома брзо почну да противрече сами себи.

Од НАТО/ЕУ окупатора срамотнији су само Тадићев режим и медији. Али када се мало размисли, то је и логично, не само зато што су у служби непријатеља. Наиме, они више од евроатлантиста не желе да Срби на Косову и Метохији истрају и успеју у својим намерама, а најбитнији разлог за то је што би се у супротном читава њихова идеолошка конструкција колаборације која се састоји од флоскула како смо мали и немоћни и да борба нема смисла распала као кула од карата. Било какава, чак и најслабија рационализација издаје више не би била могућа не пред ким. Зато и чине све да саботирају наш народ доле.

Значи, јасно је: најопаснији непријатељ је у Београду и прво се он мора темељно поразити да бисмо кренули напред.

Док ово пишем Срби су поново изашли пред окупатора на Јарињу и показали им да их неће заплашити. Кад ћемо ми пред сараднике окупатора?

2 comments:

David of Rascia said...

Зар не би требало пре да буде "Храни окупатора да те бије."? Но, свакако је ова вест пуна наде за нас Србе. Смешна је теза да смо слаби и немоћни само због тога што смо мали.

Gray Falcon said...

Окупатор не разуме да ово више није 1999. Ево, слика са купусом је обишла свет вечерас (РТ). Шта они очекују од тог народа доле, да изврши колективно самоубиство? Да се преда?