5.10.11

Сишли су у бункер

То значи да је за њих стварност(читај: неизбежна пропаст жутог евроатлантистичког режима) постала превише болна да би се човек са њом суочио и повукли су се у свој свет фантазија. Први знак био је пребројавање наводних „руских људи“ у Србији у листу „Данас“ уз изношење фантастичних и здравом разуму увредљивих прича о Русима и Русији.

Брзо се међутим прешло на извршење њихове верзије vernichtungsbefehl-а(*). Јуче је у истој новини изашао један чак и по канализационим стандардима евроатлантистичке штампе љигав и огаван чланак у којем се покушава облатити Новак Ђоковић. У недостатку бољег морам употребити енглески термин „character assasination“( „атентат на карактер“) да би адекватно описао гадост коју је мржњом помућени ум успео да смисли и коју су моралне ништарије у уредништву пустиле на ступце(истини за вољу, да имају морала не би радили у „Данасу“). У оваквим случајевима се обично каже да је тешко издвојити део који се по одвратности истиче али морам рећи да је део у којем се каже како у Ђоковићевим сусретима са Надалом половина Србије навија за Шпанца дно дна. Уопште не сумњам да аутор и идеолошки истомишљеници му бодре Надала против Ђоковића(јадни Рафа, какви све паразити покушавају да се хране на његов рачун) јер њихова мржња према свему што је српско је управо то и они никако не могу да поднесу да припадник народа којег толико мрзе седи на самом врху у својој делатности и њоме суверено влада. Као и оној шкорпији из приче, њима је то у природи, не могу против ње. Гадно су се, међутим, преварили око својих бројки, дивизије којима командују из бункера не постоје, ослободиоци незадрживо напредују.

Није за „Данасом“ хтела да заостане ни дежурна мирођија у свакој антисрпској чорби у последњих 20 година. Реч је, погађате, о Вуку Драшковићу. У најновијем иступању више и не крије да има улогу портпарола Хашима Тачија и НАТО-а. Славодобитно најављујући нову „Олују“ за Србе, уз неизбежне клевете на њихов рачун настале у кухињи западних спин-доктора, он се још усуђује и да упозорава српски народ да случајно не искаже огорчење наспрам својих џелата. Сваки даљи коментар на рачун ове жалосне карикатуре од човека и моралне нуле је сувишан. Једино га треба показивати као доказ у прилог тези да и када се дотакне дно може да настави да се тоне.

Дакле, више и не крију да им је задатак да блате и покошају да униште све што је вредно међу Србима. Од њих, међутим, на сву срећу, ништа више не зависи. Нико нормалан више на њих не гледа као на легитимне чланове овог друштва и лудачка маргина, а вероватно и робија, им је неизбежна судбина. Само, треба пожурити са тим...

(*)vernichtungsbefehl је назив за наредбу коју је Хитлер издао у последњим недељама рата, а по којој је требало пред надолазећим савезницима уништавати целокупну инфраструктуру Немачке, путеве, пруге, луке, мостове, електричне централе, водоводе и слично. Подређени су, међутим, одбили да ово изврше.

No comments: