24.5.12

Први позитиван резултат избора Томислава Николића

Видите ли ових дана како су се растрчали медијски посленици данашње Србије да спасавају оно што се спасти може од жуте власти? Утркују се ко ће пре да уздигне Бориса Тадића на премијерско место и тиме изиграју вољу бирача.

Е ако се неко запита шта је позитивно својом победом учинио Томислав Николић можете слободно рећи да је тиме, ненамерно додуше, раскринкао читаву медијску сцену Србије. Неки од нас су знали одраније да су тзв. "аналитичари", "коментатори" и председници "фондација за истраживање руда и губљење времена" најобичнији преваранти плаћени преко апанажа Брисела и Вашингтона чије активности имају циљ да под плаштом наводне независности агитују за евроунијатску клику. Сада је то постаје видљиво свакоме ко у глави има двоцифрени број можданих ћелија. Разоткрили су се и повратка им нема.

Читава конструкција евроунијатске власти почивала је на илузији да је медијска елита другачија од оне за време Милошевића. Сада, захваљујући њиховој паници и неспособности да сакрију своја права осећања видимо да је Србија у много горем медијском мраку него деведесетих. Даљи задатак је да се тим и таквим "аналитичарима" додатно одузима кредибилитет све док од њега апсолутно ништа не остане.

Са коначним падом евроунијатске власти пашће и они! А највећа иронија је да су себи сами предодредили ту судбину.

No comments: