11.3.13

Две годишњице - нешто за поредити

Ових дана сте, без обзира на то што ДС више није власт, били поново жртва медијских панегирика у славу "највећег сина српске демократије". Ове године су одлучили чак и да надмаше Мао Цетунга и да вам преко билборда, хтели не хтели, представе његове цитате из "мале жуте књиге". Овога пута, међутим, вам саветујем да не пропустите да их погледате. Ево и зашто.

Случај је хтео да дан пре треће годишњице Ђинђићеве смрти премине и Слободан Милошевић тако да данас имамо две годишњице дан за даном. Данас је прилика да се подсетимо последњег говора који је Милошевић одржао у својству председника. Након што прочитате овај говор обратите пажњу на већ поменуте цитате Ђиниђића(оставимо питање њихове дубокоумности за касније).

И онда одговорите на следеће питање, и будите искрени, пре свега према самима себи: чије су се речи претвориле у данашњу стварност? 

2 comments:

Gray Falcon said...

Одговор је јаснан, дабоме, али због сатанизације без преседана, и данас неки одбијају да признају истину, већ мрзе онога ко им је ту истину саопштио.

Witch-king of Angmar said...

Најгоре је што је интимно знају али неће да признају услед једне мешавине сујете и кукавичлука. Мислим да ово заслужује једну посебну белешку...